Hodelykt 1200 lm Silva Trail Speed 5R Hodelykt 1200 lm Silva Trail Speed 5R Hodelykt 1200 lm Silva Trail Speed 5R Hodelykt 1200 lm Silva Trail Speed 5R Hodelykt 1200 lm Silva Trail Speed 5R Hodelykt 1200 lm Silva Trail Speed 5R Hodelykt 1200 lm Silva Trail Speed 5R Hodelykt 1200 lm Silva Trail Speed 5R Hodelykt 1200 lm Silva Trail Speed 5R Hodelykt 1200 lm Silva Trail Speed 5R

Silva Trail Speed 5R

Hodelykt 1200 lm

Varenr: 124852

Silva Trail Speed 5R er en liten og lett hodelykt med 2 Ah-batteri. Dette er den perfekte lykten for løpere som ønsker å optimalisere hvert eneste gram. Totalvekten på hodelykt og batteri er bare 178 gram. Batteriet festes enkelt på hodebåndet ved hjelp av batteriholderen. Den nye batteriholderen hjelper deg å holde batteriet stabilt på hodebåndet, i tillegg til å gi deg økt komfort på løpeturen. Med denne hodelykten kan du være sikker på at mørket ikke vil stoppe deg. Den ultimate løpelykten!

1 799,-
1 529,-Medlemspris
-+
1 på lager
10 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Silva Trail Speed 5R:
Lysstyrke: 80–1200 lumen
Vekt: Med batteri 171 gram / Uten batteri 86 gram
Batteritype: Oppladbart Li-Ion 2000 mAh (medfølger)
Rekkevidde: 40–160 meter
Driftstid: 3–10 timer
IPX5: Beskyttet mot spyling av vann fra hageslange fra alle retninger.

Farge
  • Grå
  • Sort
Beskrivelse

Lett batteri

Trail Speed 5R leveres med et lite og lett 2,0 Ah batteri. Lystidene på lykten med dette batteriet er 10t i minimum lysstyrke, 3t på medium lysstyrke og 1t og 15min på maksimal lysstyrke. Batteriet festes enkelt i batteriholderen bak på hodebåndet. Batteriet har en batteriindikator som hjelper deg med å holde kontrollen på når du skal lade batteriet. I tillegg er det en innebygget batterivarsler som automatisk justerer ned lyset til en reservemodus når det er lite batteri. Det gir deg totalt 30 min lystid slik at du kommer deg hjem.

Tre ulike tilbehør inkludert:

  • Batteriholder som holder batteriet på plass på hodebåndet.
  • Forlengelseskabel.
  • Kabelfører for forlengelseskabelen.

Ulike funksjoner

Trail Speed har Silva Intelligent Light som er en unik kombinasjon av spotlight med lang rekkevidde og et nært flomlys. Denne tilpasningen av lyset resulterer i mindre bevegelse av hodet og gir et godt terrengbilde. Med dette du får balansen og selvtilliten som trengs for å bevege deg raskt og prestere bedre.

Den geniale Silva Flow Light funksjonen optimaliserer lyset ved å tilte på lykthodet. Tiltes det nedover blir lyset bredere slik at det passer for aktiviteter som løping. Tiltes det fremover, får du en lengre lysstråle som passer for raskere aktiviteter slik som terrengsykling og langrenn.

Minimum lysstyrke på 80 lumen gir deg mulighet til å gjennomføre lange treningsøkter uten å miste lyset. Denne funksjonen er perfekt for lange gåturer der det ikke kreves sterkt lys. Tilleggsbatterier og tilbehør er tilgjengelig for denne hodelykten. Ved å legge til et ekstra batteri eller et annet tilbehør, kan du tilpasse lykten slik at den optimaliseres for din aktivitet.

Komfort og vekt

Lav vekt er essensielt når du vil utfordre deg selv. Fleksibiliteten du har på Trail Speed, gir deg muligheten til å optimalisere vekten på lykten til ditt spesifikke behov. Den nye batteriholderen holder batteriet på plass og gjør det komfortabelt når du vil ha batteriet på hodet. Batteriholderen kan enkelt tas av hvis du heller ønsker å bruke forlengelseskabelen og plassere batteriet i jakkelommen eller i sekken. Det brede hodebåndet gir deg god komfort selv på lengre treningsturer.

37024