Liten kopp med lokk Light My Fire MyCup Short 2,5 dl HazyBlu Liten kopp med lokk Light My Fire MyCup Short 2,5 dl HazyBlu

Light My Fire MyCup Short 2,5 dl HazyBlu

Liten kopp med lokk

Varenr: 118431
Light My Fire MyCup´n Lid Short BIO er en solid og stødig kopp som kan stables. Perfekt for et liv på farten. Den er bærekraftig fremstilt, veier lite og kan tas med og brukes til både fjellbekk og takeawaykaffe. Laget i Sverige av bioplast av trefibre og sertifisert sukkerrør.
FargeproduktLight My Fire 109 Hazy Blue
Liten kopp med lokk Light My Fire MyCup Short 2,5 dl DustyPi
Liten kopp med lokk Light My Fire MyCup Short 2,5 dl MustyYe
Liten kopp med lokk Light My Fire MyCup Short 2,5 dl SandyGr
Liten kopp med lokk Light My Fire MyCup Short 2,5 dl HazyBlu
109,-
93,-Medlemspris
-+
6 På lager
3 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Light My Fire MyCup´n Lid Short BIO:
Volum: 2,5 dl
Måler: 85 x 85 x 80 mm
Vekt: 62,4 gram
Materiale: Bioplast

Farge
Blå
Beskrivelse
  • Stabelbar.
  • Solid og stabil.
  • Lokk som sitter godt, med åpning til drikking og sugerør.
  • Laget i Sverige.
  • BPA-fri.
  • Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Om Bioplast

Som tradisjonell fossilplast, består bioplast av en helt ny familie av materialer med ulike egenskaper og bruksområder. Det finnes to hovedtyper:
  1. Plantebasert betyr at materialet til produktet helt eller delvis består av biomasse fra ulike typer planter. Biomasse i plast kommer hovedsakelig fra mais, sukkerrør eller cellulose fra trær. Biobasert innhold er CO2-nøytral.
  2. Nedbrytbart kan brytes ned ganske raskt og kan produseres av fossilt eller biobasert råmateriale. Ulempen er at biologisk nedbrytbar plast trenger industriell kompost på 50-60° C i tre måneder.

All plast kan resirkuleres, hver for seg. Den store utfordringen er å skille de ulike plastkvalitetene i resirkuleringen. Så det aller viktigste du selv kan gjøre er å dra skikkelig mye på tur og bruker turmatboksen din skikkelig mye, og skikkelig lenge.

30584