Hodelykt 400 lm Ledlenser MH8

Ledlenser MH8

Hodelykt 400 lm

Varenr: 115640

Ledlenser MH8 er en hodelykt på 400 lumen som drives av et oppladbart batteri. Dette er en kraftig, oppladbar hodelykt som gir deg maksimal fleksibilitet på tur. Lykten har stegløs vertikal justering og Ledlenser sin patenterte Advanced Focus System som gjør at du kan justere lys-kjeglen fra smal til bred. Lykten har både rødt, grønt og blått lys, for bruk på tur, jakt eller taktisk.

1 099,-
934,-Medlemspris
-+
2 på lager

Ledlenser MH8:
Lysstyrke: 20–400 (600) lumen
Vekt: Med batteri 139 gram
Batteritype: Oppladbart Li-Ion 1550 mAh (medfølger) / Magnetisk lading
Rekkevidde: 40–180 meter
Driftstid: 4–35 timer
IP54: Beskyttet mot støv. Beskyttet mot vannsprut fra alle retninger.

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Transportlås hindrer at lampen skrur seg på av seg selv.
  • Trinnløs dimming.
  • Kun én bryter, enkelt og greit.

Med en vekt på kun 140 gram, er Ledlenser MH8 en meget lett hodelykt som egner seg godt til både hverdags- og tur. Lykten leveres med tverrbånd til hodestrikken for individuell tilpasning, og den tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet. Den har både hvitt og rødt lys. Lykten har Advanced Focus System, Rapid Focus og Smart Light Technology. Lykten gir en lysstyrke på 600 lumen i boost-modus, og 400 lumen i drift i moduset Energy-Saving.

Det medfølgende oppladbare Li-ion batteriet lades opp via en magnetisk USB- kabel. Hodelykten har indikator for lavt batteri, og lade-/batteristatus, slik at du har full kontroll over strømstatus til enhver tid. Lykten kan også bruke to vanlige AA-batterier.

Innstilt på minimum lysstyrke lyser den i opptil 60 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 3,5 timer. Maksimal lysstyrke er 600 lumen som gir godt lys ut til 200m. MH8 har to energimodus; Constant Light eller Energy Saving, slik at du kan velge mellom konsistent eller energibesparende lys. Den har også fem lysprogrammer: Power, Low Power, Mid Power, Boost og Blink. Lykten veier 139 gram inkludert batterier. Leveres med ett oppladbart batteri og USB - kabel. Det inkluderte Lithium-ion batteriet har en kapasitet på 1550 mAh.

26623