Kom, bli med ut! Cappelen Damm Kom, bli med ut

Cappelen Damm Kom, bli med ut

Kom, bli med ut!

Varenr: 118852
Cappelen Damm Kom, bli med ut! er en bok hvor Cecilie Skog viser oss hvordan vi tar naturen tilbake og inn i hverdagen, på en morsom, enkel og overkommelig måte. I denne fargerike og gjennomillustrerte boka lærer vi om naturen rundt oss, får tips til aktiviteter og ting vi kan lage, spise og se på, og blir inspirert til å bruke naturen i dagliglivet. Her deler forfatteren sine beste turtips, viser oss hvordan vi bygger det beste bålet, og lærer oss hvordan man får en god opplevelse når man sover ute. Alt sammen uten krav om dyrt og avansert utstyr.
299,-
-+
8 På lager

Kom, bli med ut!:
Forlag: Cappelen Damm
Forfatter: Cecilie Skog
Utgitt: 2021
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788202675790
Innbinding: Innbundet
Sider: 209 sider
Vekt: 865 gram
Mål: 200 x 257 x 22 mm
Alder: 6–9 år

Beskrivelse

Fjellklatrer, polfarer og eventyrer Cecilie Skog vet alt om å bruke naturen. Hun er kjent for turer til Mount Everest, Sydpolen og Nordpolen, og sover under åpen himmel så ofte hun kan. Men Skog er også tobarnsmor, og lever som mange av oss i en hektisk hverdag, der man kan se langt etter omfattende ekspedisjoner og høye fjelltopper, og der det dyre turutstyret bare er noe som opptar plass i boden.

Målet med denne boka er å minne både store og små på hva naturen kan gi oss, og at det i naturen er rom for alle: de som vil løpe, de som vil hoppe, de som vil sitte i ro og lytte, og de som vil rope. Dette er en bok for alle barn med utestemme, og alle foreldre som trenger tips og triks for å ta naturen inn i hverdagen igjen. Så kom, bli med ut, da vel!

31016