22025

Bergans Nordmarka Jacket M L 557

Anorakk til herre L

Varenr: 112237
Bergans Nordmarka Jacket har alle egenskapene du forventer deg av et allsidig og funksjonelt friluftsplagg i dag. Den er vind- og vannavvisende og har god pusteevne. Dette plagget er utviklet med bærekraftighet i tankene og har derfor PFAS-fri impregnering, resirkulerte materialer og bluesign godkjente materialer. Detaljene har det lille ekstra – bare se på glidelåsdragerne og den klassiske designen som gir den ekte følelsen av kvalitet.
Størrelseprodukt
L
1 936,-Kampanjepris
-+
1 på lager
2 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.
Bergans Nordmarka Jacket M:
Vekt: 790 gram (L)
Materiale: 97 % resirkulert polyamid  og 3 % elastan
Beskrivelse

Nordmarka Jacket har utvilsomt en klassisk look, og når du tar den på, vil du bli overrasket over hvor sporty og moderne den føles. Materialet i resirkulert polyamid er solid, og passformen er komfortabel og akkurat passe ledig uten at den er for romslig eller hindrer bevegelsesfriheten.

  • Resirkulert polyamid-materiale med PFAS-fri impregnering. Slitesterkt, vind- og vannavvisende materiale. Komfortabelt, hurtigtørkende og fuktabsorberende materiale på hakebeskyttelsen. Produktet inneholder bluesign godkjente materialer.
  • Fast hette som kan justeres med snøring foran og med trykknapper og klaff bak.
  • Frontlommer, hvilelommer og brystlommer. Glidelås på den ene brystlommen.
  • Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Justerbar ermekant med trykknapper og klaff. Justerbar nederkant med snøring. Frontklaff med trykknapper.
22025